PRIVATE INSURANCE
NEDERLAND
Wij regelen het.
Bekijk totaalverzekering

PIA stelt productaanbod voor vermogenden beschikbaar aan meer tussenpersonen

Private Insurance Assuradeuren stelt sinds begin dit jaar haar eigen productaanbod voor vermogende particulieren ook beschikbaar aan een select aantal adviseurs met klanten in het hogere segment. Het nieuwe label van PIA, dat zich dus uitsluitend richt op tussenpersonen, is actief onder de naam Private Insurance Nederland (PIN). De nicheproducten in volmacht waren tot nu toe uitsluitend beschikbaar voor de vier intermediairbedrijven Paardekooper, DNA Adviesgroep en de Belgische bemiddelaars Hillewaere en Groep Claeys.

Door het terugtrekken van het Xclusief-label van Delta Lloyd is het verzekeringsaanbod voor kostbare bezittingen in Nederland volgens PIA verder beperkt. Dit was voor het volmachtbedrijf de aanleiding geweest om vanaf 1 februari het eigen productaanbod ook beschikbaar te stellen aan een grotere groep tussenpersonen.  “Wij willen het netwerk uitbreiden naar een select aantal van circa 20 tot maximaal 25 professionele kantoren die een substantiële premieomvang kunnen garanderen van zo’n € 100.000”, zegt accountmanager Ron Kruiswijk. “Wij zijn met PIN gestart omdat we merkten dat er zeer weinig aanbieders zijn in de markt voor exclusieve bezittingen. Wij willen hiermee meer marktwerking creëren.”

Ook onder eigen label

PIN brengt autoverzekeringen in volmacht onder bij gespecialiseerde verzekeraars. Naast autoverzekeringen wordt het hele particuliere productsegment in volmacht aangeboden, waaronder verzekeringen voor boten, jachten, luxe huizen en kostbaarheden. Aangesloten kantoren kunnen de verzekeringen ook onder eigen label aanbieden, waarbij het eigen logo op de polissen komt te staan.

Bekijk hier het gehele artikel op AMweb.nl

PRIVATE INSURANCE NEDERLAND
085-0205940