PRIVATE INSURANCE
NEDERLAND
Wij regelen het.
Bekijk totaalverzekering

Laatste nieuws:

1ste lustrum serviceprovider Private Insurance Nederland (PIN)

Op 14 april 2017 hebben wij ons bestaan in het AM artikel: Special Niches aan de Nederlandse verzekeringsmarkt kenbaar gemaakt.

Ons doel was om het gat dat was ontstaan in het exclusieve verzekeringsaanbod aan te vullen met het productenaanbod van Private Insurance Assuradeuren dat specifiek gericht op het hoge particuliere segment.

Naast autoverzekeringen wordt het hele particuliere productsegment in volmacht aangeboden, waaronder verzekeringen voor boten, jachten, luxe huizen en kostbaarheden. Dat geheel wordt onder eigen label van het aangesloten intermediair afgesloten.

We hadden aangekondigd dat we marktwerking wilden creëren… en dat hebben gecreëerd! Volgens sommige partijen zijn we een serieuze partij in het high end verzekeringsgebied. Inmiddels bestaat het serviceproviderteam uit zes medewerkers.

Naast de uitstekende polisvoorwaarden en scherpe premies is kennis de sleutel tot het succes van PIN. Onze branchespecialisten zoals Marco Hegeman, Bernard Gratama en Ron Kruiswijk, maken het verschil door snelheid en mee te denken in oplossingen.

En als het aangeboden risico niet passend is? Dan weten ze in de meeste gevallen ook waar het risico het beste kan worden ondergebracht.

Wilt u weten wat PIN voor uw kantoor kan betekenen? Neem dan contact op met Ron Kruiswijk (ron@private-insurance.nl of 06-86888357)

Overvoer van Chubb en Amlin naar XL Insurance Company SE per 1-4-2018

Middels dit schrijven informeren wij u over de strategische wijziging van het risicodragerschap per 1-4-2018 van de Nederlandse polissen van Chubb European Group Limited en Amlin Insurance SE naar XL Insurance Company SE.

Vanaf 1-1-2018 kon er al voor de Nederlandse markt alleen, als alternatief voor Chubb en Amlin, de verzekeringsproducten van XL Catlin worden afgesloten.

Door overname van de XL Group door de Franse verzekeraar Axa, wordt Axa één van de meest toonaangevende verzekeraars in schadeverzekeringen ter wereld. Voor u als exclusief aangesloten intermediair betekent het dat Private Insurance Assuradeuren de Private Clients verzekeringsactiviteiten mag blijven door ontwikkelen en uitbreiden.

Ook de verzekering voor de duurdere auto is exclusief

Wie meer dan een ton spendeert aan zijn auto, mag met recht zeggen dat hij een exclusief voertuig bezit. Waar kan de eigenaar van een Rolls Royce of een Ferrari eigenlijk terecht voor een polis? De aanbieders van verzekeringen in dit segment blijken net zo exclusief als de auto’s zelf. Lees het gehele artikel van AM: Special Niches 14 april 2017


AMWeb: Private Insurance Nederland

Private Insurance Assuradeuren stelt sinds begin dit jaar haar eigen productaanbod voor vermogende particulieren ook beschikbaar aan een select aantal adviseurs met klanten in het hogere segment. Het nieuwe label van PIA, dat zich dus uitsluitend richt op tussenpersonen, is actief onder de naam Private Insurance Nederland (PIN).


PRIVATE INSURANCE NEDERLAND
085-0205940