PRIVATE INSURANCE
NEDERLAND
Wij regelen het.
Bekijk totaalverzekering

Laatste nieuws:

Overvoer van Chubb en Amlin naar XL Insurance Company SE per 1-4-2018

Middels dit schrijven informeren wij u over de strategische wijziging van het risicodragerschap per 1-4-2018 van de Nederlandse polissen van Chubb European Group Limited en Amlin Insurance SE naar XL Insurance Company SE.

Vanaf 1-1-2018 kon er al voor de Nederlandse markt alleen, als alternatief voor Chubb en Amlin, de verzekeringsproducten van XL Catlin worden afgesloten.

Door overname van de XL Group door de Franse verzekeraar Axa, wordt Axa één van de meest toonaangevende verzekeraars in schadeverzekeringen ter wereld. Voor u als exclusief aangesloten intermediair betekent het dat Private Insurance Assuradeuren de Private Clients verzekeringsactiviteiten mag blijven door ontwikkelen en uitbreiden.

Ook de verzekering voor de duurdere auto is exclusief

Wie meer dan een ton spendeert aan zijn auto, mag met recht zeggen dat hij een exclusief voertuig bezit. Waar kan de eigenaar van een Rolls Royce of een Ferrari eigenlijk terecht voor een polis? De aanbieders van verzekeringen in dit segment blijken net zo exclusief als de auto’s zelf. Lees het gehele artikel van AM: Special Niches 14 april 2017


AMWeb: Private Insurance Nederland

Private Insurance Assuradeuren stelt sinds begin dit jaar haar eigen productaanbod voor vermogende particulieren ook beschikbaar aan een select aantal adviseurs met klanten in het hogere segment. Het nieuwe label van PIA, dat zich dus uitsluitend richt op tussenpersonen, is actief onder de naam Private Insurance Nederland (PIN).


PRIVATE INSURANCE NEDERLAND
085-0205940